Savaşta Barışta, 2014 Haziran ayından bu güne kadar geliştirme aşaması devam eden bir FPS oyunudur. Konu olarak Türk askerinin geçmişten günümüze kahramanlıkları anlatılıyor . Bölümler halinde yayınlanacak olan Savaşta Barışta oyunun ilk bölümü olan Savaşta Barışta Önsöz’ün 22 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacağı duyurulmuştu. Fakat oyunun indirme sunucuları ile ilgili yaşanan bir problem dolayısıyla ertelenmişti, fakat oyun şu an indirilebilir durumda.

Savaşta Barışta oyunu 4 kişilik bir ekip tarafından Unityoyun motorunda geliştirilmektedir. Toplamda 11251 saat proje üstünde çalışılan oyuna dışarıdan 3 müzisyen destek olmuş. Ekip, amatör imkanlar ve amatör ruh ile geliştirilen oyunda oyunculara modern FPS oyunlarındakine mümkün olduğunca yakın bir oynanış zevki uyandırmak için elinden geleni yapmış.  Her yeni bölüm ile teknik anlamda gelişmeleri de beraberinde getirecek olan oyun tamamen ücretsiz olarak yayınlanacaktır. Destek olmak isteyen oyuncular oyunun Patreon sayfasını kullanarak ve ileri tarihlerde yayınlanacak olan ücretli versiyonları satın alarak destek olabilecekler.
 
Savaşta Barışta’nın ilk bölümü olan “Önsöz” hikayenin başlangıcı olarak şu an yayında. Dileyen oyuncular herhangi bir ücret ödemeden doğrudan oyunu indirip oynayabilecekler.

Savaşta Barışta oyununu indirmek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.